Verzekeringen omtrent gezondheid

Alle reguliere gezondheidsbeleid omvat covid-19-gerelateerde ziekenhuisopnames

De meeste plannen hebben een initiële wachttijd van 30 dagen, waarna covid-19 gedekt zou zijn, tenzij het een reeds bestaande toestand was. Verzekering quad biedt jouw de mogelijkheden.

Ik ben een senior die in de VS woont met mijn zoon. Ik reisde hier in februari en heb een retourticket voor eind juli. Als de reisbeperkingen worden opgeheven, kan ik dan terugreizen naar India met een reisverzekering die alle covid-19-gerelateerde gebeurtenissen dekt? Dekt de reisverzekering ook de kosten voor quarantaine als ik in quarantaine word geplaatst bij terugkeer naar het land? Zijn er nog andere verzekeringsopties die ik kan kiezen?

Autoverzekering voor bedrijven

Een reisverzekering is bedoeld ter dekking van kortdurende spoedeisende zorg tijdens reizen naar het buitenland. Reisplannen van Indiase verzekeraars zijn niet van toepassing op medische noodsituaties in India. Verzekering voor bedrijfsauto om ongelukken te voorkomen.

In plaats van een reisplan, kunt u een regulier ziekenhuisplan kopen. Alle reguliere ziektekostenverzekeringen dekken covid-19-gerelateerde ziekenhuisopnames. De meeste plannen hebben een aanvankelijke wachttijd van 30 dagen, waarna covid-19 gedekt zou zijn, tenzij het een reeds bestaande toestand was. Er zijn enkele ziektekostenverzekeringen die u online kunt kopen, maar voor de meeste moet u in India zijn en medische tests ondergaan. Deze plannen dekken de quarantainekosten niet, tenzij u in het ziekenhuis bent opgenomen.

Een andere optie zou zijn geweest om een ​​covid-19 specifiek individueel gezondheidsplan te kopen. Helaas sluiten de meeste aangeboden plannen momenteel mensen uit die onlangs naar het buitenland zijn gereisd. De verzekeraars lanceren echter regelmatig nieuwe covid-19-plannen. Je zou deze ook kunnen verkennen. Sommige covid-19-plannen bieden een vast bedrag in het geval dat het individu wordt onderworpen aan een institutionele quarantaine.

 

Houd er rekening mee dat leningen alleen beschikbaar zijn tegen specifieke levensverzekeringspolissen. Het is niet mogelijk om leningen te krijgen tegen beleggingsverzekeringen (Ulips). Over het algemeen kunt u bij schenkingsplannen een lening krijgen als de polis een afkoopwaarde heeft verworven. Het leningbedrag dat u kunt gebruiken, wordt uitgedrukt als een percentage van de afkoopwaarde en de maximale limiet is 90%.

Het gebruik van een lening heeft geen invloed op de premiebetaling. U kunt de polis voortzetten door de premies op de vervaldag te betalen. Uw polisuitkeringen blijven intact, ook als u een lening op de polis afsluit.