Aanvraag van creditcard in 2020

IRS-herinnering: bestand vóór de deadline van 15 juli

 

Nu de deadline van 15 juli voor belastingaangifte – uitgesteld vanaf 15 april – nadert, herinnert de belastingdienst eraan dat alle belastingbetalers die hun federale belastingaangifte voor 2019 nog moeten indienen om deze nu elektronisch in te dienen, een directe aanbetaling kiezen voor hun terugbetaling, of betaal alle belasting elektronisch verschuldigd.

Belastingplichtigen die verschuldigd zijn voor belastingjaar 2019 of de geschatte belastingen moeten betalen die oorspronkelijk verschuldigd waren voor het eerste kwartaal van 15 april of het tweede kwartaal van 15 juni 2020, kunnen een elektronische betaling plannen tot de vervaldatum van 15 juli.

De IRS blijftelektronische belastingaangiften verwerken, directe aanbetalingen terugstorten en elektronische betalingen accepteren. Op 29 mei ontving de IRS meer dan 133,8 miljoen belastingaangiften en gaf ze meer dan $ 250,9 miljard aan restituties uit.

Belastingbetalers moeten elektronische opties gebruiken om sociale afstand te ondersteunen en de verwerking van belastingaangiften, terugbetalingen en betalingen te versnellen. IRS.gov heeft verschillende opties om belastingbetalers te helpen.

De meeste belastingbetalers die doorgaans een indienings- of betalingstermijn hebben die op of na 1 april en vóór 15 juli valt – inclusief individuen, trusts, nalatenschappen, bedrijven en andere niet-vennootschapsbelastingaanvragers – komen in aanmerking voor de uitgestelde vervaldatum. Dit betekent dat iedereen, inclusief Amerikanen die in het buitenland wonen en werken, nu tot 15 juli de tijd heeft om hun federale aangifte inkomstenbelasting 2019 in te dienen en de verschuldigde belasting te betalen. Een lijst met formulieren die op 15 juli moeten worden betaald, staat op de pagina Coronavirus Tax Relief: Archivering en betalingstermijnen.

Gratis elektronisch indienen

Online creditcard aanvragen

Belastingbetalers met een inkomen van $ 69.000 of minder vorig jaar komen in aanmerking om IRS Free File-software te gebruiken. Er zijn ook gratis invulbare formulieren, een elektronische versie van IRS-papieren formulieren. Het heeft geen inkomensbeperkingen. Gratis bestandsopties zijn beschikbaar op IRS.gov/freefile. online creditcard aanvragen is heel simpel.

2016-bestand voor niet-opgeëiste restituties – deadline uitgesteld tot 15 juli

Voor belastingaangiften in 2016 is de normale deadline van 15 april om terugbetaling te vragen nu 15 juli. De wet biedt een periode van drie jaar om terugbetaling te vragen. Als belastingbetalers binnen drie jaar geen aangifte indienen, wordt het geld eigendom van de Amerikaanse schatkist. De wet vereist dat belastingbetalers het poststempel voor belastingaangifte op 15 juli of eerder naar behoren adresseren, mailen en ervoor zorgen. creditcards vergelijken op 123creditcardvergelijk is niet moeilijk.

Kies voor directe aanbetaling voor restitutie

De veiligste en snelste manier voor belastingbetalers om hun terugbetaling te krijgen, is door deze elektronisch op hun bank of andere financiële rekening te laten storten. Belastingbetalers kunnen via directe aanbetaling hun terugbetaling storten op één, twee of zelfs drie rekeningen. Directe storting is veel sneller dan wachten op een papieren cheque die per post binnenkomt.

Gebruik na het indienen ‘Waar is mijn terugbetaling?’ op IRS.gov of download de IRS2Go mobiele app om de status van een terugbetaling te volgen.